Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Despre noi

Synevo Moldova

EXCELENȚĂ ÎN DIAGNOSTIC!

Laboratorul Medical Synevo se distinge prin dotările sale de ultimă generație. Inaugurat în 2011, a devenit principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Laboratorul Medical Synevo efectuează analize complexe într-un timp scurt și cu maximă precizie.
Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 31 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Synevo Moldova - Synevo
Peste 1 milion de teste efectuate anual
În acest moment, Synevo oferă o gamă completă de analize medicale de laborator în domenii precum hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie, genetică și biologie moleculară.
Synevo Moldova - Synevo
Echipat cu aparatură unică în țara
Laboratorul Medical Synevo dispune de platforme robotizate în histopatologie și IHC, citologie cervicovaginală, microbiologie, genetică. Suntem deserviți și de Laboratorul Synevo din România – un hub regional pentru Sud-Estul Europei deservind și alte 4 țări: România, Serbia, Bulgaria și Georgia.
Synevo Moldova - Synevo
Portofoliu cu peste 2.000 tipuri de teste
Peste 2.000 de analize medicale de laborator, teste uzuale și de diagnostic avansat, care ajută medicul să stabilească rapid un diagnostic, să inițieze și să monitorizeze schema de tratament.

Prezentare video

Synevo Moldova - Synevo
Tehnologie de ultimă generație

Alergeni

În laboratorul Synevo se efectuează o paletă extinsă de teste de alergie ce include alergeni individuali (peste 600 tipuri de alergeni), dar şi paneluri de alergeni alimentari, respiratori, de pediatrie, folosindu-se o metodă de referinţă (metoda imunoenzimatică cu detecţie prin fluorescent – FEIA) şi aparatură considerată lider de diagnostic pentru testarea alergenilor şi bolilor autoimune. Sistemul folosit în laboratorul nostru a fost validat clinic de numeroase studii efectuate de-a lungul timpului. Acesta foloseşte atât extracte naturale de alergeni din diverse surse, cât şi alergeni recombinaţi. Testele serologice prezintă avantajul efectuării dintr-o singură probă de sânge, sunt non-invazive (foarte important pentru copiii mici care pot dezvolta o reacţie alergică chiar şi la o cantitate foarte redusă de alergen existând posibilitatea apariţiei unui şoc anafilactic) şi nu este necesară întreruperea tratamentului.

Synevo Moldova - Synevo
Identificare automată

MALDI

Prin tehnologia de ultimă generație din dotare, Laboratorul Central Synevo București efectuează examinările microbiologice la cele mai înalte standarde internaționale. Astfel, departamentul de microbiologie procesează un volum de probe de aproximativ 800/zi, reprezentate de examinări microscopice native și colorate, culturi bacteriene, culturi levuri și culturi fungi dermatofiți. Implementarea în faza preanalitică a noului concept de „Microbiologie în mediul lichid” a adus avantajul stabilității probelor recoltate pentru o perioadă mai mare de timp, comparativ cu sistemele clasice, și a făcut posibilă procesarea robotică, cu ajutorul sistemului WASP (Walk Away Specimen Processing). Reducerea timpului de eliberare a rezultatelor a fost posibilă prin efectuarea identificărilor microorganismelor prin metoda spectrometrie de masă, metodă care permite obținerea numelui microorganismului în 2 minute după însămânțare și cultivare. În cazul culturilor monobacteriene, rezultatul pozitiv cu antibiogramă poate fi eliberat în doar 36 ore. În laboratorul nostru testarea sensibilității la antibiotice se efectuează în sistem automat, iar interpretarea conform concentrației minime inhibitorii.

Galerie foto

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună