Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Корзина

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
О нас

Synevo Moldova

EXCELENȚĂ ÎN DIAGNOSTIC!

Laboratorul Medical Synevo se distinge prin dotările sale de ultimă generație. Inaugurat în 2011, a devenit principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Laboratorul Medical Synevo efectuează analize complexe într-un timp scurt și cu maximă precizie.
Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 31 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Synevo Moldova - Synevo
Ежегодно проводится более 1 миллиона тестов
В настоящее время Synevo предлагает полный спектр медицинских лабораторных исследований в таких областях, как гематология, химия, микробиология, иммунология, аллергология, токсикология, гистопатология, цитология, генетика и молекулярная биология.
Synevo Moldova - Synevo
Оснащен уникальным в стране оборудованием
Медицинская лаборатория Synevo имеет роботизированные платформы в гистопатологии и ИГХ, цервиковагинальной цитологии, микробиологии, генетике. Нас также обслуживает лаборатория Synevo в Румынии — региональный хаб для Юго-Восточной Европы, обслуживающий еще 4 страны: Румынию, Сербию, Болгарию и Грузию.
Synevo Moldova - Synevo
Portofoliu cu peste 2.000 tipuri de teste
Более 2000 медицинских лабораторных анализов, плановые и расширенные диагностические тесты, которые помогают врачу быстро установить диагноз, начать и контролировать план лечения.

Видео презентация

Synevo Moldova - Synevo
Самые современные технологии

Аллергены

În laboratorul Synevo se efectuează o paletă extinsă de teste de alergie ce include alergeni individuali (peste 600 tipuri de alergeni), dar şi paneluri de alergeni alimentari, respiratori, de pediatrie, folosindu-se o metodă de referinţă (metoda imunoenzimatică cu detecţie prin fluorescent – FEIA) şi aparatură considerată lider de diagnostic pentru testarea alergenilor şi bolilor autoimune. Sistemul folosit în laboratorul nostru a fost validat clinic de numeroase studii efectuate de-a lungul timpului. Acesta foloseşte atât extracte naturale de alergeni din diverse surse, cât şi alergeni recombinaţi. Testele serologice prezintă avantajul efectuării dintr-o singură probă de sânge, sunt non-invazive (foarte important pentru copiii mici care pot dezvolta o reacţie alergică chiar şi la o cantitate foarte redusă de alergen existând posibilitatea apariţiei unui şoc anafilactic) şi nu este necesară întreruperea tratamentului.

Synevo Moldova - Synevo
Автоматическая идентификация

MALDI

Prin tehnologia de ultimă generație din dotare, Laboratorul Central Synevo București efectuează examinările microbiologice la cele mai înalte standarde internaționale. Astfel, departamentul de microbiologie procesează un volum de probe de aproximativ 800/zi, reprezentate de examinări microscopice native și colorate, culturi bacteriene, culturi levuri și culturi fungi dermatofiți. Implementarea în faza preanalitică a noului concept de „Microbiologie în mediul lichid” a adus avantajul stabilității probelor recoltate pentru o perioadă mai mare de timp, comparativ cu sistemele clasice, și a făcut posibilă procesarea robotică, cu ajutorul sistemului WASP (Walk Away Specimen Processing). Reducerea timpului de eliberare a rezultatelor a fost posibilă prin efectuarea identificărilor microorganismelor prin metoda spectrometrie de masă, metodă care permite obținerea numelui microorganismului în 2 minute după însămânțare și cultivare. În cazul culturilor monobacteriene, rezultatul pozitiv cu antibiogramă poate fi eliberat în doar 36 ore. În laboratorul nostru testarea sensibilității la antibiotice se efectuează în sistem automat, iar interpretarea conform concentrației minime inhibitorii.

Фотогалерея

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună