Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo

Despre noi

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 32 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Despre noi - Synevo

Companie

Despre noi - Synevo Despre noi - Synevo Despre noi - Synevo Despre noi - Synevo Despre noi - Synevo

Povestea Synevo Moldova

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 32 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Synevo Moldova este parte a grupului internațional Medicover – furnizor lider în servicii medicale și diagnostic de laborator. Înființat în 1995 ca urmare a creșterii cererii pentru servicii de îngrijire medicală de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior și în alte țări, unde răspunde aceluiași tip de nevoi.

În prezent, Medicover prestează servicii în Germania, România, Ucraina, Polonia, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia, Bulgaria și India. Medicover furnizează o gamă largă de servicii de îngrijire medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici ambulatorii, spitale, unități de îngrijire de specialitate și laboratoare, din cadrul a două divizii – Servicii de Diagnostic și Servicii Medicale.

Divizia de Servicii Medicale – furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale. Cele mai mari și importante piețe ale acestei divizii este Polonia și România, care se manifestă printr-o dezvoltare economică rapidă în Centrul și Estul Europei.

Despre noi - Synevo
Divizia de Servicii de Diagnostic

rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Această divizie operează în Germania, România, Ucraina, Polonia, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria. Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.

Despre noi - Synevo
Divizia de Servicii Medicale

furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale. Cele mai mari și importante piețe ale acestei divizii este Polonia și România, care se manifestă printr-o dezvoltare economică rapidă în Centrul și Estul Europei.

Ce spun clienții Synevo

Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
„Все на высшем уровне. Благодарность персоналу быстро и качественно.”
Client Synevo, – ani, Balti
Despre noi - Synevo
„5 stele pentru personalul care m-a deservit. Fetele de la ghișeu au fost foarte operative, explicite, amabile. Doamna care a prelevat analizele mi-a explicat ce urmează să facă și a fost foarte atenta.”
Clienta Synevo, – ani, Cahul
Despre noi - Synevo
„Mi-a placut deservirea este foarte bună accesibil şi simplu de gasit,fetele sunt bravo!”
Client Synevo, – ani, Balti
Despre noi - Synevo
„Классная Лаборатория, услуги доступные и качественные! Рекомендую всем!!!”
Client Synevo, – ani, Chisinau
Despre noi - Synevo
„Am fost deservit rapid iar consultanții au fost foarte receptivi și amabili. Interiorul este plăcut și liniștit. Echipat cu accesorii necesare pentru a oferi comoditate.”
Client Synevo, – ani, Chisinau

Proiecte de responsabilitate socială

Synevo Moldova nu este doar despre grija față de sănătatea clienților noștri, ci și despre grija față de cei care au nevoie de implicarea noastră. Asta ne motivează ca anual, să ne implicăm voluntar și cu sufletul deschis, în proiecte sociale a căror scop este de a cultiva speranțe și emoții pozitive celor care – acestea le lipsesc.

Vrem să credem că prin implicarea fiecăruia, lumea în care trăim va deveni una mai bună, mai luminoasă și mai lipsită de vulnerabilități. Responsabilitatea socială este ceea ce, de fapt, ne stimulează să devenim cea mai bună versiunea a noastră, pentru ca ulterior, să-i putem ajuta și pe alții.

Synevo Moldova a ales să susțină câteva proiecte adresate oamenilor aflați în dificultate și copiilor cu nevoi speciale pentru a le îmbunătăți calitatea vieții și a se putea bucura de copilărie, dar și proiecte prin care susținem prevenția și educația.

Despre noi - Synevo

Synevo și-a premiat talentele de Ziua Copilului

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om! În prima zi de vară, 1 iunie, Synevo, unul din cei mai mari furnizori de servicii medicale de laborator din țară, a organizat o incursiune memorabilă pentru mai mulți copii din capitală prin laboratorul său central. Întâlnirea a avut loc în cadrul concursului „Talentele Synevo”. Copiii interesați au întrunit o singură condiție de participare, aceștia au prezentat un desen realizat de ei. Conduși de curiozitate și dorind să afle răspunsul la toate întrebările despre vitamine, minerale si bacterii, micuții s-au îmbulzit în jurul doamnei director de laborator, Svetlana Caragia, care a împărtășit din secretele ascunse ale departamentelor Laboratorului Synevo. Fiecare întrebare a copiilor noștri merită un răspuns!

În aceste ore sumbre, gândurile noastre sunt cu colegii și prietenii noștri din Ucraina pentru a îi ajuta să simtă magia sărbătorilor de Paști

Oferim suportul necesar total cît și diversificarea prin activități profesionale ca: vizite în laboratorul central din Chișinau, excursii în oraș, și crearea unei atmosfere calde de sărbatorile pascale.

Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo

Cât de feerică este această perioadă a anului – împodobită cu luminițe și magie!

Un lucru interesant e că și data de 13 a lunii decembrie are farmecul ei, fiind marcată de Sărbătoarea Sfânta Lucia, care aduce în casele suedezilor lumina sărbătorilor de Crăciun.
Și fiindcă, avem rădăcini din Suedia, nu putem să nu remarcăm frumusețea acestei minunate sărbători.

Însă să știți că am făcut-o nu doar prin cuvinte, ci și prin fapte. La invitația Embassy of Sweden in Chisinau, am participat în turul Sfintei Lucia, o parte din care a presupus oferirea cadourilor de Crăciun (produse alimentare și produse de igienă) persoanelor vulnerabile care locuiesc în centre de plasament.

Dacă e magie, atunci s-o simtă toți!

“Synevo Moldova – partner la Gala Generozității 2021”

Când vine vorba de implicare socială, participarea echipei Synevo în evenimente ce conturează frumosul, bunătatea și răspândirea emoțiilor pozitive este indubitabilă. E cert că pe lângă grija față de sănătatea clienților noștri, purtăm și o profundă grijă față de cei care au nevoie de ajutorul și implicarea noastră.

În fiecare an, CCF/HHC Moldova alături de faimoasa soprană Valentina Nafornița celebrează Generozitatea în cadrul celui mai mare eveniment social din țară, Gala Generozității.

Și cum bine e știut – un eveniment la baza căruia se află cele mai sincere și umane valori se încheie, fără dubii, cu un amalgam de impresii și amintiri plăcute, memorabile, pline de recunoștință. Este actual și pentru sentimentele trăite de noi, după ce am participat la evenimentul “Gala Generozității” – un produs al umanității, al unei societăți mobilizate și implicate, al bunătății răspândite.

Pe această cale, mulțumim organizatorilor acestui deosebit eveniment, pentru că ne-au oferit șansa de a contribui la promovarea și răspândirea celor mai frumoase și inocente valori. Suntem bucuroși că ne-am putut implica și prin pregătirea loturilor de licitație pentru eveniment. Astfel, tricoul de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” și kit-ul în cinstea noului album al Andrei au ajuns pe mâinile unor oameni cu suflet mare.

Pentru noi, seara de 3 decembrie se asociază cu o poveste plină de farmec, magie și muzică divină, a cărei final este unul dintre cele mai frumoase – oferirea speranței copiilor care au nevoie de ea – celor orfani, abandonați sau vulnerabili.

Vă îndemnăm, pe fiecare, să fiți începutul unui act de binefacere pentru societatea în care trăim!

Laboratorul Medical Synevo – rădăcini suedeze pentru medicina locală, prezentă în 27 de centre de recoltare pe teritoriul Republicii Moldova.

Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo

Pentru Echipa Synevo Moldova, responsabilitatea socială este o un factor indispensabil a activității manifestate în viața de zi cu zi.

Ne-am implicat și continuăm să ne implicăm cot la cot, împreună, pentru ca echipa “în albastru” să lase amprente deosebite și cuprinse de emoții frumoase în societatea noastră. Un exemplu este și proiectul de amenajarea a terenului de joacă din Grădina Centrului Maternal din Anenii Noi. Ne-a reușit să transformăm un spațiu lipsit “de viață” și nefolosit într-un loc de joacă plin de culoare, vesel, așa cum fiecare copil merită să aibă în copilărie. Asociația Medicover, Synevo România și Synevo Moldova au avut grijă să instaleze pe chipul celor mici – zâmbete sincere și să le transmită șansa de a se bucura de cele mai inocente și pure plăceri ale vieții. Astfel de acțiuni și evenimente ne conving, de fiecare dată, că putem răspândi bunătatea în lume, doar prin implicare comună – ceea ce urmează să facem de câte ori vom avea ocazia.

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună