Plansa anatomica

Despre Noi

Universul Synevo
Trimite pe e-mail acest articol
Printeaza aceasta pagina

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 23 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Synevo Moldova este parte a grupului internațional Medicover – furnizor lider în servicii medicale și diagnostic de laborator. Înființat în 1995 ca urmare a creșterii cererii pentru servicii de îngrijire medicală de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior și în alte țări, unde răspunde aceluiași tip de nevoi.

În prezent, cele mai importante piețe pentru Medicover sunt cele din Polonia, Germania, România și Ucraina. Medicover furnizează o gamă largă de servicii de îngrijire medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici ambulatorii, spitale, unități de îngrijire de specialitate și laboratoare, din cadrul a două divizii – Servicii de Diagnostic și Servicii Medicale.

Divizia de Servicii Medicale – furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale. Cele mai mari și importante piețe ale acestei divizii este Polonia și România, care se manifestă printr-o dezvoltare economică rapidă în Centrul și Estul Europei.

Divizia de Servicii de Diagnostic – rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Această divizie operează în Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria. Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.

Pentru mai multe informații, accesați: www.medicover.com

Valorile Synevo, enunţate de către Senior Managementul companiei în anul 2007, definesc modul de operare în piaţă atât la nivel de servicii, cât şi ca manieră de a conduce afacerea:

  • Pasiunea pentru calitate („Căutăm în permanenţă excelenţa în tot ceea ce facem!”),
  • Asumarea responsabilităţii („Acordăm oamenilor noştri spaţiul şi sprijinul de care au nevoie pentru a lua cele mai potrivite decizii pentru toţi cei  interesaţi – clienţi, personal, colaboratori, furnizori, comunitate, investitori”),
  • Spirit antreprenorial („Recunoaştem şi recompensăm pe acei oameni care folosesc resursele existente într-un mod eficient pentru a obţine beneficii maxime”),
  • Integritate („Suntem sinceri şi oneşti şi ne respectăm întotdeauna promisiunile făcute”) şi
  • Munca în echipă („Ne coordonăm/ne sincronizăm talentele, valorificăm diversitatea şi împărţim recunoşterea pentru succesul nostru”).

Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune pe care o îndeplinim în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

REŢEAUA
internaţională Synevo

bottom-shadowreteaua-icon

synevo-romania synevo-germania synevo-polonia synevo-ucraina synevo-belarus synevo-moldova synevo-turcia synevo-georgia synevo-bulgaria Beo-Lab Serbia synevo-studii-clinice
Plansa anatomica
Abonează-te la Newsletter