Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Vitamina D 40% REDUCERE

Vitamina D este una dintre cele mai importante vitamine, care asigură buna funcționare a organismului. Aceasta este cunoscută drept vitamina soarelui, deoarece este produsă în timpul expunerii la razele solare, însă se regăsește în mod natural și în anumite alimente, fiind benefică pentru menținerea sănătății oaselor.

Suplimentele de vitamina D se regăsesc în două forme diferite: vitamina D2 și vitamina D3.

Vitamina D2 se obține din plante și se găsește în diferite alimente și în unele suplimente. Vitamina D3 este produsă în mod natural de corpul uman și se mai găsește în alimente de origine animală cum ar fi: lactate, carne, ouă și pește.

Deficitul de vitamina D poate provoca o serie de probleme în sănătate cum ar fi: depresie, pierderea memoriei, lipsa de concetrație, dureri de articulații și spate, piele uscată, căderea părului, dezvoltarea diabetului zaharat de tip I și II, hipertensiunea arterială, tumori maligne. La copii, deficitul de vitamina D se manifestă prin rahitism, o boală caracterizată prin deformarea oaselor și scheletului. Rahitismul sever poate provoca întârzâiere în dezvoltare, convulsii, cardiomiopatie și anomalii dentare.

Oferă prioritate sănătății tale, testează-ți la timp nivelul vitaminei D în organism.
Până în data de 30 noiembrie 2023, în toate centrele de recoltare Synevo din țară puteți beneficia de 40% Reducere la efectuarea testului de Vitamina D. Este un test de sânge simplu, nedureros și non-invaziv, foarte accesibil și rapid, pe baza căruia medicul poate obține o imagine clară a sănătății osoase și a metabolismului calciului în organism.

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună