Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Unicul laborator din Republica Moldova recunoscut la nivel european

La finele anului 2011 in Republica Moldova a fost deschis primul laborator medical privat cu investitie straina – Laboratorul Medical SYNEVO Moldova.

Synevo Moldova face parte din cea mai recunoscuta retea de laboratoare din Europa de Est, cu reprezentanta in 10 tari.

Actualmente, Laboratorul Medical Synevo ofera pacientilor si institutiilor medicale private si de stat peste 1400 tipuri de analize, executate in baza celor mai avansate tehnologii din domeniile: imunochimie, microbiologi, biologie moleculara, hematologie si genetica.

“SYNEVO” – in esenta semnifica “sinergie” (cooperare) si “evolutie”, care, indispensabil, se bazeaza pe calitate. Calitatea este criteriul de baza pe care se axeaza activitatea laboratorului.

Ca urmare, in anul 2012 laboratorul a fost acreditat la nivel national, iar in toamna aceluiasi an, a fost acreditat de o institutie europeana autorizata, conform standardului ISO 15189 “Cerinte esentiale pentru calitate si competenta in laboratoarele medicale”.

Standardul ISO 15189 este UNICUL standard prin care poate fi apreciata obiectiv activitatea unui laborator de analize medicale.

Prin acreditarea internationala ISO 15189 se recunoaste oficial competenta laboratorului Synevo pe plan mondial si totodata aceasta ne angajeaza si ne obliga sa oferim servicii de laborator calitative si veridice. Laboratorul Medical SYNEVO corespunde celor mai inalte cerinte in efectuarea analizelor medicale.

Astfel/ in concluzie, Laboratorul Medical SYNEVO este unicul laborator din Republica Moldova, recunoscut la nivel european si care pune la dispozitia DVS cele mai calitative si obiective analize de laborator.

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună