Cosul meu

Testul Covid se cumpara separat,
astfel cosul va fi golit

Continutati
Anulati

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continutati
logo logo logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Teste moleculare Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19

Teste moleculare Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19 - Synevo

Testul molecular Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19, disponibil în cadrul Laboratorului Medical Synevo

Synevo Moldova, lider în servicii de diagnostic de laborator, întroduce în portofoliul său testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19.

Testul va fi disponibil numai cu programare online în câteva centre de recoltare Synevo.

Programarea prealabilă prin telefon, se face în zilele de Luni-Vineri, doar între orele 11:00 – 16:00. Recoltarile au loc sâmbăta de la 8:00-12:00 la Centrul de recoltare din mun. Chișinău, str. Alba Iulia nr.83, și/sau la Centru de recoltare din or.Bălți, str. Calea Ieşilor nr.3. Iar duminica de la 08:00 – 11:45 numai la Centrul de recoltare din str. Testemitanu, nr. 37, mun. Chișinău.

Rezultatele vor fi disponibile online prin accesarea platformei WEB RESULTSTestul poate fi recoltat de luni până vineri și/sau sâmbăta/duminică în anumite centreTimpul de eliberare al rezultatelor este de 24-28 ore din momentul recoltării. Pentru pacienții care vor efectua testul Real Time PCR în zilele de sâmbătă sau duminică, rezultatele le vor obține în următoarea zi de luni după ora 14:00. Costul unui test Real Time PCR este de 800 de lei.

Testul Real Time PCR poate fi efectuat la orice solicitare, fie pacienților asimptomatici, fie cei care au o suspiciune sau cărora li se solicită acest test din diverse motive, inclusiv persoanelor ce necesită deplasarea în afara țării.

Programările pentru testul Real Time PCR se pot face de luni până sambata conform programului de lucru al Call-Center, iar prelevarea probelor se face printr-un simplu exsudat nazofaringian. Rezultatele se eliberează în forma: pozitiv/negativ, unde pozitiv constată existența fragmentului genom al SARS-CoV-2 (COVID-19) în materialul biologic prelevat de la pacient, iar negativ-lipsa infecției cu SARS-CoV-2 (COVID-19) la momentul prelevării probei biologice.

Rezultatele analizelor vor fi disponibile online prin accesarea platformei WEB RESULTS, iar în cazul solicitării buletinului de rezultate cu aplicarea ștampilei, doar cu programare în prealabil.

Pe lângă testul Real Time PCR, Laboratorul Medical Synevo vă pune la dispoziție și testul de determinare a anticorpilor IgG pentru SARS-CoV-2, probele putând fi prelevate în toate centrele de recoltare din rețea. Rezultatele testelor pentru determinarea anticorpilor se eliberează în maximum 24 de ore, având o acuratețe de 99% și specificitate de 99,5%. Prețul testului IgG este de 350 de lei, iar recoltarea, în acest caz, se poate face fără programare prealabilă.

În contextul epidemiologic actual, Synevo a implementat în centrele de recoltare și în laboratoarele sale măsuri stricte pentru protecția pacienților și angajaților, cu respectarea reglementărilor în vigoare emise de autoritățile în domeniu.

Pentru pacienții care vor efectua testul Real Time PCR în zilele de sâmbătă și duminică, rezultatele le vor obține în următoarea zi de luni după ora 14:00.

La recoltarea Testului diagnostic COVID-19 RT-PCR (Coronavirus), este obligatoriu prezentarea buletinului de identitate sau a pașaportului pentru confirmarea identității!