Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

“Synevo Moldova – partner la Gala Generozității”

Când vine vorba de implicare socială, participarea echipei Synevo în evenimente ce conturează frumosul, bunătatea și răspândirea emoțiilor pozitive este indubitabilă.

E cert că pe lângă grija față de sănătatea clienților noștri, purtăm și o profundă grijă față de cei care au nevoie de ajutorul și implicarea noastră.

În fiecare an, CCF/HHC Moldova alături de faimoasa soprană Valentina Nafornița celebrează Generozitatea în cadrul celui mai mare eveniment social din țară, Gala Generozității.

Suntem mândri să menționăm că echipa Synevo Moldova va participa la ediția din acest an, contribuind, astfel, la oferirea speranței copiilor care au nevoie de ea – celor orfani, abandonați sau vulnerabili.

Mai mult de atât, ne-am pregătit și cu un moment special pentru eveniment. Vom scoate la licitație o cutie, din ediție limitată, cu noul album al renumitei interprete Andra – “Iubirea schimbă tot” și cu multe alte accesorii personalizate în numele albumului. Kit-ul este amprentat cu autograful îndrăgitei cântărețe. Exista doar 500 de astfel de cutii pe tot teritoriul României, dintre care una – a ajuns peste Prut, la noi. Al doilea obiect scos la licitație va fi un tricou, cu autograf, de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”.

Licitația va fi anunțată public, online, cu o săptămână înaintea evenimentului propriu-zis. În seara de 2 decembrie, pe platforma online Zoom, un comisar de licitații de la casa de licitații Artmark București va adjudeca locurile în direct.

Evenimentul Gala Generozității este dedicat susținerii cauzei CCF Moldova – un mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil. La fiecare ediție, evenimentul se bucură cu prezența susținătorilor și a tuturor persoanelor ce-și doresc să contribuie la fericirea copiilor lipsiți de dragostea părintească.

Suntem nerăbdători să ajungem în data de 3 decembrie, pentru a împărtăși, alături de oameni frumoși la suflet, cele mai sincere sentimente de solidaritate față de picii care au nevoie de implicarea și afecțiunea noastră.

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună