Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo

Sanatatea sub control

Stop Artrita!

Stop Artrita! - Synevo

Afecțiunile cronice ale articulațiilor provoacă disconfort. Tratarea cu întârziere a acestor boli amenință cu complicații serioase, cum ar fi tulburări de mișcare, precum și deformarea articulațiilor. A fost dovedit că aproximativ 30% din oameni au de a face cu aceste patologii, care afectează negativ calitatea vieții.

Procesele inflamatorii ale articulațiilor au un nume comun – artrita, care se caracterizează prin durere, rigiditate si tulburări în mișcare. Boala trece în forma acută sau cronică. În grupul de risc al acestei boli sunt persoanele care au diferite patologii autoimune și tulburări metabolice, cum ar fi diabetul zaharat sau obezitatea.

Una din cele mai periculoase patologii cu complicații serioase este artrita reumatoidă, care este cauzată de funcționarea defectuoasă a sistemului imunitar. Pentru această boală este caracteristică inflamația articulațiilor simetrice periferice (de obicei încheieturile și articulații metacarpofalangeale (falange), care duce la distrugerea structurilor articulare.

Pentru a preveni dezvoltarea celor mai triste situații, este necesar de a depista boala în faza incipientă, când este posibil de a evita intervențiile chirurgicale și starea de dizabilitate. Pentru a diagnostica și indentifica cauzele durerii în articulații, este necesar să Vă adresați în Laboratorul Medical Synevo.

Laboratorul Medical Synevo vă oferă un set promoțional de teste “Stop Artrita!” cu 15% reducere, care V-ar ajuta să determinați etiologia durerii, asociate cu boli precum: osteoartrita, guta, fibromialgia, artrita reumatoidă și lupus.

Specialistii din Synevo vor face determinări complexe ale Calciului din sânge, Factorului reumatoid, Proteinei C reactive, ASL-O (un criteriu de laborator al inflamației), Acidului uric, Analizei generale de sînge cu formula leucocitară și VSH.

Aveți grijă de eventualele complicații ale articulațiilor! Contactați Laboratorul Medical Synevo, unde veți avea parte de asistență calificată în identificarea patologiilor.

Pentru mai multe informații, apelați numărul 079856990 sau ne puteți scrie pe Viber sau WhatsApp (+37379856990).

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună