Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo

Oferte speciale

CHECK-UP GENERAL pentru FEMEI si BĂRBAȚI

Laboratorul medical Synevo a creat un Check-up destinat Bărbaților și un Check-up destinat femeilor care cuprinde unele dintre cele mai necesare teste medicale ce oferă o imagine clară a indicilor sănătății.

Toate investigatiile incluse în Check-up sunt efectuate într-o singură zi, într-o singură locație.

Un stil de viață sănătos, exercițiile fizice și o dietă adecvată sunt factori importanți ce pot preveni numeroase boli. La fel de importante pentru menținerea sănătății sunt controalele medicale periodice preventive, pentru depistarea precoce a bolilor în stadii incipiente și pentru inițierea promptă a unui tratament corect.

La dorința Dumneavoastră, precum și la recomandarea medicului, pot fi efectuate analize medicale necesare pentru determinarea stării de sănătate.

Laboratorul medical Synevo a creat un Check-up destinat Bărbaților, care cuprinde unele dintre cele mai necesare teste medicale care vă vor oferi o imagine clară a indicilor sănătății Dumneavoastră.

Stresul cotidian, stilul de viață necorespunzător, activitățile zilnice istovitoare, înaintarea în vârstă își pun adesea amprenta asupra stării de sănătate. În funcție de particularitățile fiecărei persoane, acești factori pot conduce la diverse afecțiuni mai mult sau mai puțin severe sau la agravarea unor boli deja existente.

Efectuarea analizelor medicale cel puțin o dată pe an oferă informații esențiale cu privire la buna funcționare a organismului.

De asemenea, examinarea anuală de rutină are un rol important în prevenirea diferitelor afecțiuni dar și în depistarea precoce a altor boli, fapt care face ca șansele de vindecare să crească.

Laboratorul medical Synevo a creat un Check-up destinat Femeilor, care cuprinde unele dintre cele mai necesare analize medicale pentru determinarea stării de sănătate.

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună