Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Laboratorul Medical Synevo – 10 Ani de Calitate în Moldova

10 ani… nu-s nici mulți, dar nici puțini și totuși, cât de valoroși pentru noi.

10 ani cu ardoare, cu pasiune și cu dorință de a fi cei mai buni.

Au fost 10 ani în care cuvintele “sănătate”, “analize”, “empatie” și “evoluție” n-au dispărut niciodată de pe agenda zilei.

Au fost 10 ani în care am investit în calitatea serviciilor, în echipament modern, personal. Am investit timp, resurse și pasiune pentru a fi cea mai bună alegere a clienților noștri.

10 ani în care am evoluat necondiționat, am muncit și ne-am focusat să devenim o versiune mai bună a tot ce înseamnă Synevo Moldova (https://www.synevo.md/despre-noi/).

10 ani… o vârstă de copil ai spune, însă pentru Synevo Moldova, 10 ani înseamnă mai mult decât atât. Înseamnă implicare asiduă, echipă, creștere, rezultate, analize (peste 2000 la număr), dezvoltare și 27 de centre de recoltare de care suntem mândri.

Mai avem și 5 laboratoare. Impresionant, nu-i așa?

De 10 ani, rădăcinile suedeze ne învață ce înseamnă, cu adevărat, sinergie și evoluție. Nu în zadar asta ne este și denumirea – SYNEVO = SYNergie + EVOluție.

Astăzi este despre noi – Synevo Moldova. Astăzi suntem mai buni decât ieri. Promitem, însă, să nu ne oprim aici și mâine să fim mai buni decât azi.

La mulți ani, Synevo Moldova!

La mulți ani, nouă!

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună