- Synevo Moldova - https://www.synevo.md -

Despre Noi

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 21 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Synevo Moldova este parte a grupului internațional Medicover – furnizor lider în servicii medicale și diagnostic de laborator. Înființat în 1995 ca urmare a creșterii cererii pentru servicii de îngrijire medicală de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior și în alte țări, unde răspunde aceluiași tip de nevoi.

În prezent, cele mai importante piețe pentru Medicover sunt cele din Polonia, Germania, România și Ucraina. Medicover furnizează o gamă largă de servicii de îngrijire medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici ambulatorii, spitale, unități de îngrijire de specialitate și laboratoare, din cadrul a două divizii – Servicii de Diagnostic și Servicii Medicale.

Divizia de Servicii Medicale – furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale. Cele mai mari și importante piețe ale acestei divizii este Polonia și România, care se manifestă printr-o dezvoltare economică rapidă în Centrul și Estul Europei.

Divizia de Servicii de Diagnostic – rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Această divizie operează în Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria. Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.

Pentru mai multe informații, accesați: www.medicover.com [1]

Valorile Synevo, enunţate de către Senior Managementul companiei în anul 2007, definesc modul de operare în piaţă atât la nivel de servicii, cât şi ca manieră de a conduce afacerea:

Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune pe care o îndeplinim în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

REŢEAUA
internaţională Synevo

bottom-shadowreteaua-icon

synevo-romania [2] synevo-germania [3] synevo-polonia [4] synevo-ucraina [5] synevo-belarus [6] synevo-moldova [7] synevo-turcia [8] synevo-georgia [9] synevo-bulgaria [10] Beo-Lab Serbia [11] synevo-studii-clinice [12]