Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Cobas® 6800 – Primul și unicul sistem analizor complet automat din Moldova, doar la Laboratorul Medical Synevo!

Pentru Laboratorul Medical Synevo, fiecare zi înseamnă focus pe calitate, precizie și aplicarea tehnologiilor de ultimă generație pentru dezvoltarea medicinei locale. 
Asta ne motivează să dotăm laboratoarele cu aparate performante și revoluționare în procesarea analizelor. 

Un nou departament, un nou aparat – Medicina Moleculară

Laboratorul Medical Synevo a fost autorizat de Ministerul Sănătății privind testările de ARN SARS-CoV-2. Această ocazie ne-a permis să dotam laboratorul cu un nou aparat ce corespunde tuturor normelor revoluționare în medicină – cobas® 6800
Este unicul analizor de acest model în Republica Moldova Moldova. Sistemul cobas® 6800 este destinat pentru analizele reprezentative COVID-19 și anume ARN SARS-CoV-2. Fiind un sistem de ultimă generație, acesta permite efectuarea analizelor la nivel superior, având cea mai înaltă precizie.

Cobas® 6800 - Primul și unicul sistem analizor complet automat din Moldova, doar la Laboratorul Medical Synevo! - Synevo

Cobas® 6800

Cobas 6800 este un analizor complet automat, care efectuează toate procedurile (de secventiere, amplificare, citire și interpretare) în regim complet automat. 
Sistemul cobas® 6800 este format din mai multe module: transferul probelor, procesarea și analiza probelor. Soft-ul sistemului cobas® 6800 efectuează analiza automată a datelor și raportează rezultatele ca fiind: non-reactive, reactive sau invalide. 

Află care sunt avantajele sistemului cobas® 6800 de ultimă generație
Sistemul cobas® 6800 integrează izolarea totală a acidului nucleic, complet automat, direct din eprubetele primare și secundare, setarea PCR automat și PCR în timp real.

Cobas® 6800 - Primul și unicul sistem analizor complet automat din Moldova, doar la Laboratorul Medical Synevo! - Synevo

6 avantaje ale cobas® 6800:

1. Oferă cel mai rapid timp de eliberare a rezultatelor, procesând până la 96 de teste în mai puțin de 3,5 ore sau 384 teste în 8 ore.

2. Sistem complet automat cu timp liber maxim și timp de intervenție necesar minim

3. Pregătire universală a probelor

4. Amplificare și detectare cu ajutorul PCR în timp real universal

5. Optimizarea utilizării probelor, care permite procesarea până la 3 teste diferite folosind o singură probă de la pacient

6. Reactivii și controalele sunt depozitate la bord

Laboratorul Medical Synevo – rădăcini suedeze pentru medicina locală, prezentă în 24 de centre de recoltare pe teritoriul Republicii Moldova.

Synevo este parte a Diviziei de Servicii de Diagnostic, Medicover prezentă în 10 ţări, prin 95 de laboratoare și 570 centre de recoltare. 

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună