Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Am deschis Centrul de Recoltare nr.28!

Lunar, peste 15.000 de pacienți trec pragul centrelor de recoltare Synevo Moldova, efectuându-se în medie 150 000 de teste. Acest fapt ne motivează să oferim servicii medicale în diagnostic de laborator de cea mai înaltă calitate și să căutăm, în permanență, excelență în tot ce facem.


Pentru ca acest lucru să fie posibil, pe parcursul a 10 ani de activitate, continuăm să evoluăm, să urmăm cele mai înalte standarde în materie de medicină și să facilităm centrele noastre de recoltare cu

tehnologii de ultimă generație pentru confortul și siguranța clienților.

Pe această notă, suntem bucuroși să anunțăm că începând cu 4 ianuarie 2022, deschidem un nou centru de recoltare, al 28-lea la număr –amplasat pe adresa, str.Ștefan cel Mare, nr. 6/2, mun. Bălți.

Mai modern, mai dotat, mai aproape de cele mai înalte standarde în medicină, cu o suprafață de 180 m2 și 4 cabinete de recoltare prin care dorim să asigurăm accesul la o gamă extinsă de servicii medicale de laborator.

Totodată, în perioada 10-31 ianuarie 2022, locuitorilor din mun.Bălți le oferim 30% reducere pentru anumite probe de laborator, precum și prețuri speciale la teste către virusul SARS-CoV-2 (200 lei-pentru Antigen și 550 lei pentru testul PCR).

Am deschis Centrul de Recoltare nr.28! - Synevo

Reamintim că Laboratorul Medical Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de

diagnostic clinic de laborator.

Vă așteptăm, pe fiecare, la noul Centru de Recoltare Synevo de pe str.Ștefan cel Mare, nr.6/2, mun. Bălți , pentru a vă convinge că la noi, sănătatea și confortul pacientului este prioritatea noastră nr.1!

Pentru orice semn de întrebare, lăsați-ne să vă dăm răspuns la nr. de telefon:

Recepție probe uzuale: 078814000

Recepție probe Covid: 078844000

Ai grijă de sănătatea ta împreună cu Synevo Moldova!

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună