Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo
Informații Utile

Ultimele știri

Seminar in contextul Zilei Mondiale a Hepatitei!

Seminar in contextul Zilei Mondiale a Hepatitei! - Synevo

Anual, pe data de 28 iulie marcăm Ziua Mondială a Hepatitei, scopul căreia este sporirea gradului de conștientizare a populației cu privire la hepatita virală, o maladie inflamatorie a ficatului care provoacă boli hepatice severe și cancer hepatocelular. La fiecare 30 de secunde, o persoană decedează din cauza unei boli asociate hepatitei.

În acest context, Laboratorul Medical Synevo in colaborare cu HELPA a lansat o campanie de informare si sensibilizare a publicului #MoldovafaraHepatita, în candrul căreia 133 de persoane au beneficiat de TESTARE GRATUITA a AgHBs !

Totodată, pe data de 29 iulie, la Cahul, a fost organizat un seminar de informare științifică a medicilor cu genericul „Prevenirea si combaterea hepatitelor virale”, cu participarea a 30 de medici terapeuți, pediatri, invitată fiind și doamna Adela Țurcanu – medic specialist gastroenterolog de categorie superioară, doctor habilitat in științe medicale, care activează în cadrul Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie Helpa!

Opreste hepatita! Aceasta depinde noi!

Ag HBs (screening) – 150 lei
Anti-HCV – 200 lei

icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună